Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi
Niyet
|
Duyuru :
DEKORATİF SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
FOTOĞRAF ÇEKME VE GÖRSEL SANATLAR KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
PAYHANE CAFE NİYET AKADEMİ MUHALLEBİCİ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
Giriş
Kayıt Ol
Kurumsal
Kuruluş Amacımız
Eğitim İlkemiz
Başkan
Kurslarımız
Ahşap Boyama
Seramik Biçimlendirme
Dünya Mutfağı
Plates Eğitimi 1. Seviye
Daha Fazlası
Kurs Merkezlerimiz
Duyurular
Foto Galeri
Payhane
Niyet Dükkan
İletişim
Payhane Mutfak Akademisi
Payhane Cafe
Güveçte Patatesli Tavuk
Malzemeler;
500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk
3 -4 orta boy patates
1 büyük soğan
2 tane çarliston biber
2 adet domates
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber, köri
Üzeri için:
Kaşar dilimleri
Yapılışı;
Patatesler küp doğrayalım.. Tavaya yağ alınıp ısıtalım. Soğan ve biberler konulup
kavuralım
.
Patatesler eklenip 5 dakika
kavuruyoruz
.. Kuşbaşı doğranan tavuklar eklenip karıştırıyoruz..
Rendelenmiş domates ve baharatlar eklenip 5 dakika daha
kavuruyoruz
. Güveç kaplarına paylaştırılıp 200 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz.
Üzerine kaşar dilimleri konulup kaşar eriyene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. .
Payhane Mutfak
Payhane İletişim
Yemek Tarifleri
Galeri