Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi
Niyet
|
Duyuru :
DEKORATİF SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
FOTOĞRAF ÇEKME VE GÖRSEL SANATLAR KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
PAYHANE CAFE NİYET AKADEMİ MUHALLEBİCİ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
Giriş
Kayıt Ol
Kurumsal
Kuruluş Amacımız
Eğitim İlkemiz
Başkan
Kurslarımız
Ahşap Boyama
Seramik Biçimlendirme
Dünya Mutfağı
Plates Eğitimi 1. Seviye
Daha Fazlası
Kurs Merkezlerimiz
Duyurular
Foto Galeri
Payhane
Niyet Dükkan
İletişim
Payhane Mutfak Akademisi
Payhane Cafe
Yaz Tatlısı (PARFE)
Malzemeler;
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
1 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı fındık veya ceviz
1 paket vanilya
1 büyük muz
15- 20 adet çilek
1 çay bardağı damla çikolata
Üzeri için:
Çikolata sosu
2 su bardağı süt
Yapılışı;
Sütü ve krem şantiyi bir kaba alıp mikserle çırpalım .
Koyulaşınca içine kırılmış bisküviyi, damla çikolatayı, vanilyayı, fındığı, küçük doğranmış çilek ve muzu ilave edip iyice karıştıralım.
Kalıba buzdolabı poşeti serelim .
Parfeyi içine koyup üzerini düzleştirelim .
Kenarlarından sarkan poşeti üzerini kapatıp buzdolabının dondurucu kısmında 4 veya 5 saat bekletelim.
Çikolata sosunu 2 su bardağı sütle pişirip soğutalım.
Parfeyi dolaptan çıkartıp servis tabağına alalım .
Üzerine soğumuş çikolata sosunu dökelim. AFİYET OLSUN...
Payhane Mutfak
Payhane İletişim
Yemek Tarifleri
Galeri